Menstruációs görcsök ellen valami?
Sziasztok! Amikor menstruálok iszonyatosan görcsölök és az egész derekamra átterjed a fájdalom, illetve a hátam is fáj...Voltam orvosnál, de nem használt a gyógyszer amit adott, esetleg tudnátok nekem valami gyógyszert, vagy egyéb dolgot ajánlani a görcsök ellen? Probáltam eddig az algoflex-m-et, appranaxot, nospa-t, majoranna olajat,aszpirint, magnézium tablettát, libapimpó-,rózsa-,kamilla-,csipkebokor teát, stb...
Előre is köszi a válaszokat!
Ha az eddigi nem segítene, vagy csak enyhült akk itt van még e is: ( nekem bevált)
Vegyél forró fürdőt, de csak addig legyél benne amíg forró. Aztán naponta 5-ször igyál szárított diófalevél-teát.( Nincs valami mennyei íze, de használ.)
A páromnak különféle gyógynövényekből (kutyabengekéreg, szederlevél, nyírfalevél, csarabfu, borsosmentalevél, cickafarkfu, macskagyökér) főztünk teát, amit pár nappal korábban kezdett el inni. Segített, pedig elmondása szerint korábban iszonyatos volt.
Többen mondták, hogy a terhesség/szülés megoldja. Jelentem igazuk volt. Most ha egy kicsit görcsöl magnéziumot fogyaszt (pl. magnosolv-ot amiben nagy mennyiségű Mg van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!