Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bevehetek egymás után két...

Bevehetek egymás után két cataflam görcsoldót?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 23:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Mikor mondtam én ilyet? Soha. Ennyit erről.

Csak gondoltam, hogy talán megérted, hogy azért vettem be kettőt mert majd megpusztultam. Egyébként meg semmi bajom nem lett tőle. És nem is lesz.

2011. júl. 29. 22:00
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Akkor szedjed bátran! Legközelebb 3-4-et is bevehetsz.
2011. júl. 29. 22:02
 13/19 A kérdező kommentje:
Most miért vagy ilyen bunkó?
2011. júl. 29. 22:03
 14/19 anonim ***** válasza:
nem bunkó, csak jót akar. felelőtlenül nem szabad összevissza beszedni mindent. a következmények meg nem most derülnek ki, hanem a jövőben. hidd el a betegtájékoztató nem papírgyűjtésre készült. én megértem ha nagyon szenvedsz, más is, de miért kérdezed meg, ha tulajdonképpen tökmindegy, hogy mit mondunk? ezt nem értem.
2011. júl. 29. 22:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Mert tényleg egy lórúgás az a gyógyszer, ennél sokkal komolyabb dolgokra írták csak fel eredetileg. És szeretném ha megértenéd, hogy ez nem játék. Nem egy algoflexet vettél be. De, hogy tényleg mondjak valami építőt is. Régen én is rettenetesen szenvedtem, de nekem a fogamzásgátló szedése rengeteget segített. Van olyan hónap, hogy semmit nem érzek, máskor meg épp csak egy kicsit. De ha ezt nem szeretnéd, akkor a javaslatom szerezz be egy melegítő párnát. Én anno nagyim szekrényében találtam egyet és el nem tudom mondani milyen csodaszer :) Mikor szenvedtem bevettem egy fájdalomcsillapítót, melegítő párna a legmagasabb fokozaton, és kb 10 perc múlva aludtam is. Mire felkeltem már elég jól voltam ahhoz, hogy akár el is tudtam menni itthonról.

Tehát szerintem mindenképpen keress más megoldást erre. Nálam is előfordult, hogy vettem be cataflamot de csak akkor ha feltétlenül muszáj volt olyan helyen megjelennem ahol 100%-osan ott kell lennem testileg, lelkileg. De ha megszokod, és egy idő után nem hat akkor utána mit fogsz bevenni? Én csak jót akarok, kísérletezz biztos hogy Te is találsz megoldást.

2011. júl. 29. 22:25
 16/19 anonim ***** válasza:

nekem is fél évi fogamzásgátló megoldotta az összes ezzel kapcsolatos problémámat.

régen nem elég, hogy elárasztott, de úgy, hogy szupertampon+éjjeli betét kombival is merész dolog volt az utcára mennem 30 percnél tovább, + olyan görcseim (és hátvfájásom, derékfájásom, COMBfájásom) voltak, hogy szó szerint a falra másztam, falnak feszitettem a lábaimat, ücsörögtem a forro vizben, stb...

a lényeg, hogy pár hónap foggátló után semmi bajom nincs. már nem szedem egy ideje, azóta megúszom egy algopirinnel, de ha nem lenne, akkor sem halnék bele. ja, és normál tampon elégséges.

2011. júl. 29. 22:28
 17/19 A kérdező kommentje:

Én csak a 83asra akadtam ki. Hogyha valaki normálisan elmagyarázza, hogy nem jó azt is megértem, és valószínűleg nem fogok ilyet csinálni máskor. Csak egyszerűen nem szeretem ha valaki bunkón válaszol.

Az első két-három kommentre sem reagáltam bunkón.

Egyébként fogamzásgátlót még nem szedhetek mert még eléggé fiatal vagyok.

2011. júl. 29. 22:44
 18/19 A kérdező kommentje:
Azt a párnásat mondjuk kipróbálnám, hátha jó lenne. :)
2011. júl. 29. 22:45
 19/19 A kérdező kommentje:
Egyébként annyit vettem észre, hogy nagyon jól és mélyen aludtam, gondolom a gyógyszer miatt? Persze ez miatt nem fogom szedni, alvásproblémára mást szedek.
2011. júl. 29. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!