Az normális, ha nekem csak 3 napig tart a menstruációm?
Nekem is régen 3 naposak voltak, nem fájt csak a második nap, a többin észre se lehetett venni, hogy van. Sajnos most a vetélés után 5 naposra változtak, és elég rosszul is viselem.
Ne aggódj miatta.
nekem 2-3 napos volt, és a mennyisége nagyon kevés volt. Elég volt a tisztasági betét, akkor gondolhatod hogy az milyen kevés. Ráadásul volt hogy három hónap is kimaradt.
Orvoshoz mentem, mert ez évekig így ment és kolléganőm beleültette a bogarat a fülembe, hogy ez talán nem normális, és meg kell vizsgáltatnom magam, mert benne avgyok a korban és hogyan akarok én így gyereket.
Nos, kiderült, hogy a hormonjaimmal van gond, és gyógyszert kaptam, ami elvileg helyrehozza.
Most is csak három napig tart de már tisztességesen megjön a bajom.
Amúgy minden évben megyek rákszűrésre körzeti rendelésre, de ott sose mondtak a problémámra semmit. Gondoltam, akkor biztos nem nagy baj.
Amikor magánorvoshoz mentem, csak fogta a fejét, hogy a "kolléga" elintézte ezt egy legyintéssel.
Szóval ha aggódsz emiatt menj el egy normális dokihoz, de ha rendes mennyiségű vérzésed van, akkor nem hiszem hogy bajod lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!