Mi lehetett az ami ma belőlem jött? Mi okozta? Mit tegyek? Előfog még fordulni?
Ma a suliban egyszer éreztem hogy valami folyadék van ott lent, és mikor az óra lejárt megnéztem. Krémszerű folyadék volt, színtelen és fehéres. Tudom, hogy van ilyen folyás mindig, méregtelenítés vagy valami ilyesmi, nekem is szokott lenni de ez töményebb és fehéresebb sínű volt, De ezelőtt a krémes előtt még hígabb is folyt, mert észrevettem magamon, kissé olyan volt mintha bevizeltem volna, de nem vizelet volt, mert nem volt meleg és se nem sárga és se nem vizeletszagú(semmilyen szagú) Tehát nem tudom mitől lehet és mi lehet.
Ami esetleg változás a testemben, szervezetemben van azok a következők a 7végén szinte semmit nem ettem, nem kell mentsruáljak mostanába majd 2 hét múlva tehát ez sem lehet, hüvelygombám nincs tehát ez sem. Fogalmam sincs hogy mi okozhatta és mi volt az.
Kérlek segítsetek!!!
15/l
Köszi a választ
De nekem már lassan féléve hogy van mensim és ilyen tömény, krémes szerű fehér még nem volt
Nem sárga, fehér szóval nem hinném fertőzés
óóóó köszönöm szépen a válaszokat
Akkor nem kell aggódnom??? Remek
Még egy kérdés akkkor azt nem lehet tudni hogy mikor van ilyen peteérésem? Mert elég kínos,,,Honnan tudhatnám meg?
két vérzés közt félidőben van. azt írtad két hét múlva kell megjönnie, tehát ez nagyjából stimmel is.
amúgy ajánlom a www.ciklus.hu oldalt.
Köszönöm szépen :) Imádlak titeket :D :D :) :)
Megoldottátok a problémám, nem kell aggódnom :D
Isteni a segítõkészség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!