Van olyan mell nagyobbíttás, aminem műtéti úton tőrténik?
Éppen tegnap kerestem rá az interneten... állítólag vannak készítmények... google:"mellnagyobbítás természetesen"
Az ár sem egetverő
Van pl. valami kapszula, de állítólag nem túl hatásos.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__plasztikai-m..
Valami nem stimmel.Szerintem még senkit nem hagytak ott azért,mert kicsi a melle.A férfiaknak csak az számít,hogy női mell legyen,hogy mekkora,teljesen mindegy.
Majd egy gyerek után megnő.
az ilyen dolgok átverések egyébként, persze az elkeseredett ember mindent képes elhinni.
A tesódat sajnálom, mert egy normális pasi nem szakít vele amiatt, mert kicsik a mellei. Ilyet csak az idióta pasik csinálnak, azoktól meg amúgy is jobb megszabadulni.
ha már elmúlt 18, akkor fogamzásgátló pl segíthet
vagy van olyan orvosi beavatkozás, amivel injekcióval valami gélfélét juttatnak a mellbe, kis változást lehet elérni, gyorsan és egyszerűen (nekem nagy melleim vannak ,csak feltűnően nem egyformák, és ezt szeretném majd így korrigáltatni egyszer, amúgy egyik nagy hátránya, hogy hamar - 1-2 év alatt bőven- felszívódik a cucc és lehet menni megint) azt sajna nem tudom, hogy magyarországon van-e sebész, aki csinál ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!