Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan mell nagyobbíttás,...

Van olyan mell nagyobbíttás, aminem műtéti úton tőrténik?

Figyelt kérdés
a tesómnak kicsik a mellei,egymás után érik a szerelmi csalódások nagyon el van kenődve és nagyon sajnálom.én féltem a műtéttől azért gondoltam valami másra,létezik valami csodaszer?
2011. júl. 27. 14:52
 1/8 anonim válasza:

Éppen tegnap kerestem rá az interneten... állítólag vannak készítmények... google:"mellnagyobbítás természetesen"

Az ár sem egetverő

2011. júl. 27. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Van pl. valami kapszula, de állítólag nem túl hatásos.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__plasztikai-m..

2011. júl. 27. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Valami nem stimmel.Szerintem még senkit nem hagytak ott azért,mert kicsi a melle.A férfiaknak csak az számít,hogy női mell legyen,hogy mekkora,teljesen mindegy.

Majd egy gyerek után megnő.

2011. júl. 27. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:

az ilyen dolgok átverések egyébként, persze az elkeseredett ember mindent képes elhinni.

A tesódat sajnálom, mert egy normális pasi nem szakít vele amiatt, mert kicsik a mellei. Ilyet csak az idióta pasik csinálnak, azoktól meg amúgy is jobb megszabadulni.

2011. júl. 27. 14:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincsen semmilyen szer. Ha lenne, nem kellenének műtétek. Csak pénzlehúzás. De emiatt nem hagynak el senkit. Biztos vmi más volt a gond, nem a melle, ebben 100%-ig biztos vagyok.
2011. júl. 27. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:

ha már elmúlt 18, akkor fogamzásgátló pl segíthet

vagy van olyan orvosi beavatkozás, amivel injekcióval valami gélfélét juttatnak a mellbe, kis változást lehet elérni, gyorsan és egyszerűen (nekem nagy melleim vannak ,csak feltűnően nem egyformák, és ezt szeretném majd így korrigáltatni egyszer, amúgy egyik nagy hátránya, hogy hamar - 1-2 év alatt bőven- felszívódik a cucc és lehet menni megint) azt sajna nem tudom, hogy magyarországon van-e sebész, aki csinál ilyet...

2011. júl. 27. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:
nincs olyan szer,ami hatásos lenne..max ha hízol és a melledre is megy a felesleg...
2011. júl. 27. 15:08
 8/8 ji..... ***** válasza:
Nincs. A csalódások pedig nem valószínű, hogy a melle miatt érik.
2011. júl. 27. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!