Lehet annak valami jelentősége, hogy elég sűrűn viszket a mellbimbóm?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de lehet,hogy nem?
Másnak is szokott? Mintha megcsípte volna valami.
28/L
2011. júl. 27. 09:00
1/5 anonim válasza:
szia!
nekem is szokott, egy pillanatra bepánikolok ilyenkor, aztán rájövök, hogy 14 éves korom óta, vagyis 11 éve :D van ez így, úgyhogy tuti nincs baj :D
csak nagyon kellemetlen, de szerintem semmi oka nincs :D
ne aggódj :D
2/5 anonim válasza:
Nem lehet h a melltartó irritálja? Próbálj ki egy puha pamut melltartót is.
3/5 anonim válasza:
Nevetni fogtok, de ha nekem viszket akkor 100%, hogy esni fog az eső.És ez 10 éve így van.Nem vicceltem, komolyan mondom mindig bejön.
4/5 anonim válasza:
ebben lehet valami, mert pl szombaton nekem is nagyon viszketett és utána esett az eső :D mostantól figyelni fogom :D
5/5 anonim válasza:
Esőt, frontot, meleget évek óta egy héttel előtte megérzek. A viszketésnek meg sok oka lehet. Van akinél allergia okozza. Műszál, por, gyapjú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!