Nem jön ki a tampon. Mit csináljak? 15/L
Figyelt kérdés
Ma először akartam kipróbálni a tampont. Tegnap jött meg. Fel is nagy nehezen ment, gondolom, mert ez volt az első alkalom. Nem tudtam úgy feltenni, hogy ne érezzem, de ugyebár ha száraz akkor meg nem jön ki. Még mindig nem jön ki. Már zuhannyal is próbáltam benedvesíteni, de nem jött össze. Nem lesz bajom ha úgy hagyom ameddig könnyen ki nem jön? Este mondjuk általában nincs semennyi vérzésem... Mit csináljak?2011. júl. 26. 21:17
1/11 anonim válasza:
guggolj le, és kezdj el nyomni, mintha szülnél. és persze lazulj el a lehető legjobban! csak nyugalom, és sok sikert!
2/11 A kérdező kommentje:
SIKERÜLT! El nem tudod képzelni milyen hálás vagyok most neked. Köszönöm szépen! :)
2011. júl. 26. 21:27
3/11 anonim válasza:
"kezdj el nyomni, mintha szülnél" - hát ezt szerintem 15 évesen jobb esetben még nem tudja, milyen.
A guggolás és nyomás kellene, hogy megoldás legyen - én azt mondanám, hogy erőlködj, mintha kakilni készülnél, és közben húzd kifelé a tampont a madzaggal.
Nem tudom, melyik fajtát próbáltad, de az ob-től az a jó, aminek silk touch borítása van, az könnyebben csúszik ki-be.
4/11 A kérdező kommentje:
Az ob minit próbáltam. Nem tudom mi lehetett a baj. Majd lehet megpróbálom később, hátha akkor erősebb lesz a vérzésem.
2011. júl. 26. 21:33
5/11 anonim válasza:
nem vagy szűz? nekem a szűzhártya beengedte, ki már nehezen.. marhasokat szenvedtem vele, mire lehámoztam azt a gusztustalan "szalagot" a tamponról. azóta persze eltelt 6 év és rutin, de most hirtelen feltörtek a régi emlékek :D
6/11 anonim válasza:
Ha alig van vérzésed vagy baromi szűk vagy, ne kínlódj tamponnal. Akkor próbáld, mikor tényleg erősnek mondható a havid és várd meg, hogy megteljen. Mennyit hagytad bent amúgy?
7/11 anonim válasza:
Csak akkor használj tampont, ha erős a menstruációd.
8/11 anonim válasza:
minivel kezdj,lazulj el és annyira nyomd föl hogy ne érezd,de a a madzag kilógjon,ha jól van bent nemfog kijönni,egyszerű
9/11 A kérdező kommentje:
Olyan 3-4 óra fele tettem be, és 9-kor már szerettem volna kivenni, hogy nyugodtan tudjak aludni. Köszönöm a válaszokat! :)
2011. júl. 27. 10:47
10/11 anonim válasza:
Egyébként ennél sűrűbben kell cserélni,mert ha 4-kor tetted be és 9-kor vetted ki, az ugye 5 óra, én azért 3 óránként cserélem, még ha nem is telt meg, mert nagyon jó táptalaj a baciknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!