A nőgyógyászt is kötelezi a titoktartás?
Szia!
Ha megkéred,hogy ne mondja el,akkor nem fogja elmondani.
Én mikor anyukámmal magándokihoz mentem,elobb behívott engem,kikérdezett,azt mondta,ne féljek elmondani mindent,mert ot kotelezi a titoktartás,aztán megvizsgált,behívta anyukámat,és csak azt mondta neki,hogy nem talált semmi rendelleneset,a szuzességrol nem beszélt.
Az sztk-s orvossal nincsenek jo tapasztalataim,mert a novérke már a váróban elkezdett kínos dolgokat kérdezgetni a betegektol,amik szerintem nem tartoznak másokra,ráadásul,hogy férfiak is voltak a váróban.
Es mikor felfáztam és volt egy kis gyulladásom,a doki a vizsgálatkor azt mondta,hogy majd anyukámnak elmondja,hogy hogyan kell haználni a kúpot.Annyira hulyének nézett,hogy nekem nem mondhatja el.17 éves voltam.
Ráadásul elég kínos volt számomra,hogy anyukám elott kellett ilyenekrol beszélni.
"Es mikor felfáztam és volt egy kis gyulladásom,a doki a vizsgálatkor azt mondta,hogy majd anyukámnak elmondja,hogy hogyan kell haználni a kúpot.Annyira hulyének nézett,hogy nekem nem mondhatja el.17 éves voltam. "
Ha ezt mondja az orvos, akkor te ragaszkodhatsz ahhoz, hogy NEKED mondja el, anyukádnak meg ne.
Elvégre akárkinek mondja, akkor is te vagy az, akinek használnia kell és nem valószinü, hogy anyukád rakná fel.
17 vagyok
kössz a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!