Mitől lehet nyálkás átlátszó fehéres váladékom?
Figyelt kérdés
most nem menstruálok,terhes se lehetek,nem sárgás meg ilyesmi de van egy jellegzetes szaga egy kicsit,ott lent nem csíp,de néha viszket,lehet valami gombám van?vagy izgalmi állapotra is kialaulhat? (remélem az utóbbi miatt van,mert azután tapasztaltam)2011. júl. 26. 17:42
11/20 anonim válasza:
Nem biztos, hogy gombád van, de valamilyen fertőzés, az tuti!
12/20 A kérdező kommentje:
utolsónak: mért vagy benne olyan biztos?
2011. júl. 26. 18:22
14/20 anonim válasza:
Én a helyedben nem kockáztatnék. Ha orvoshoz mész, és ő mondja, hogy van-e baj vagy nincs az a biztos, és legalább megnyugszol!
15/20 A kérdező kommentje:
az előtted hozzászóló leírta,hogy ennek a váladéknak van valamilyen szaga,és minimális szagot éreztem csak, viszketni is csak nagyon ritán viszket,szinte soha
2011. júl. 26. 18:33
17/20 A kérdező kommentje:
köszi a linket,hasznos volt,szerintem tuti h nincs hüvelygombám :)
2011. júl. 26. 19:09
18/20 anonim válasza:
akkor minek kérdezted meg egyáltalán ha olyan rohadt biztos vagy benne?
19/20 anonim válasza:
ha nem gomba, akkor lehet, hogy méhnyak rák. mindenképp menj el orvoshoz.
20/20 A kérdező kommentje:
utolsó:"a méhnyakrák tünete lehet a menstruációk közötti pecsételő vérzés vagy a közösülés utáni vérzés" -tehát az nem lehet-
utolsó előtti:mondjuk mert akkor nem tuttam..?
2011. júl. 27. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!