Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 napja késik a menstruációm,...

Dinco kérdése:

15 napja késik a menstruációm, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
tehát, 15 napja jött meg utoljára a menstruációm, viszont szokott görcsölgetni a hasam. vettem tesztet egy hete kb. az negatív lett. 1-én megyek nőgyógyászhoz, góc kutatás miatt. félek a két dologtól hogy vajon terhes vagyok e vagy valami baj lehet. segítsetek!! :(
2011. júl. 23. 19:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
de ezt eddig mi a fa**ért nem mondtad? hogy van barátod talán a kisujjamból szívjamki?
2011. júl. 24. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
21:05 Lassaban!!! Nem kell ennyire felényeskedni,mert te is ember vagy! És,ahogy látom férfi,és nem tudod a nő problémáknak az érzéseit! Legalább ne tedd jobban tönkre ennek a lánynak a lelkét,ember!
2011. júl. 25. 09:29
 13/13 MiCon válasza:
94%

21.05 te hülye gyerek vagy hallod. Honnan tudnád 15 éves fiú létedre, hogy miről van szó? Nem kötelező írnod, pláne ha "válaszod" sértő. Ha nem tudsz teljes értékű választ adni, sőt csak kritizálni tudsz, meg szemrehányni, akkor menny rendőrnek, de ne ide írogass. Igazándiból amúgy az ilyen kérdéseket feleslegesnek tartom, hiszen 1. a probléma oka kifog derülni, 2. a válaszok, amik esetleges betegségeket tartalmaznak "bogarat" ültethetnek a kérdező fülébe (bár ez úgye bár nem befolyásolja a probléma okát).

Egyetlen okból tartom hasznosnak, hogy a nők tapasztalataik alapján, vagy esetleg férfiak a barátnőjuk problémáit láttán, nyugtató tanácsokat tudnak adni.

Tőled ilyet még nem láttunk így a jelenléted csak problémát okoz.

Remélem feltudod fogni. :)

A hölgy barátja

2011. júl. 27. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!