Ha hanyatt fekszem, a hasam lapos, szinte beesett, ha felallok, a hasam kidomborodik. Mitol lehet ez? Felfujodas?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 16:53
1/9 anonim válasza:
Mindenkinek ilyen, szerintem. :) Nekem is, barátnőimnek is. :)
2/9 anonim válasza:
Ez teljesen normális, semmi problémára nem utal.
A "felfújódás" hasfájással, diszkomforttal, kellemetlen feszüléssel jár, azt észrevennéd.
3/9 A kérdező kommentje:
ha terhes leszek, akkor is ilyen lesz?hanyatt lapos? fellalva domboru?
2009. ápr. 4. 17:15
4/9 anonim válasza:
Nekem is ugyan ugy van,ha fekszek lapos,ha felallok domboru,ugy nezek ki mintha 6honapos terhes lennek.
5/9 A kérdező kommentje:
de en csak 57 kg vagyok. 2kilo plusz van rajtam..azert? remelem nem valami betegseg, pl.ciszta nodogel a hasamban...
2009. ápr. 4. 17:52
6/9 anonim válasza:
Hárman mondták, hogy normális, köztük én is... Akkor minek aggódsz? :D
7/9 anonim válasza:
Jaj a ciszta az nem olyan nagy, hogy kidudorodik tőle a hasad! A betegségeknek általában van valami tünete!
Terhesen is valamennyivel visszább süpped a has hanyattfekve, de persze nem teljesen. Egyszerűen gravitáció :D
Ne aggódj a hasad miatt, biztosan nem nagy, sajnos sokan ezt beképzelik a magazinokban látottak miatt. Nem lehet besüppedt állva, hogy nézne az ki? Ne töltsd a tizenéves életedet ilyen felesleges aggodalmakkal!
8/9 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom a valaszokat, mar kezdtem izgulni, hogy valami baj van velem. szep tavaszi napokat kivanok mindenkinek...:D
2009. ápr. 4. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!