Mikor áll helyre a ciklusom?
Figyelt kérdés
1 évig szedtem fogamzásgátlót(Cypromixet),2 hónapja abbahagytam,mert híztam tőle 10 kilót.Első hónapban 26 napra rendesen megjött a menzeszem,most viszont 37. napja semmi./nőgyógyászati ultrahang szerint PCO-m van,de mielőtt nem szedtem a fog.gátlót szabályosan menstruáltam./Most mit tegyek?Meddig várjak még,hogy megjön-e magától és mikor kell orvoshoz fordulni?Ő mit tud ezzel tenni?2011. júl. 23. 14:51
1/1 anonim válasza:
Ha szerencséd van, akkor hamarosan rendbe jön Ha nincs szerencséd, akkor lehet, hogy sose. Ha három hónapig nem jön meg, menj el orvoshoz.
Mit tud csinálni? Hát először is kivizsgálni, hogy mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!