Par napja huvelyi folyasom van. Feher turos allagu, neha viszket is! Mitol lehet?
Figyelt kérdés
Szeretnek ra vasarolni valami huvelykupot, csak nem tudom melyik lenne a megfelelo.Honnan tudhatom meg, hogy a folyasom bakteriumos vagy gombas fertozes? Orvoshoz nem szeretnek most menni. Van- e valami ismertetojele valamelyiknek? a valaszokat elore is koszonom2009. ápr. 4. 11:25
1/4 anonim válasza:
Szia! Én sem megyek ilyen problémával dokihoz, hanem Canesten Combit használok, az 3 napon belül kivégezte nálam, én ezt tudom ajánlani.
2/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod:)
2009. ápr. 4. 11:40
3/4 anonim válasza:
A túrós állag a gombatelepekre utal.
4/4 anonim válasza:
Gomba,de lehet másnak is ez a tünete,ezért volna jó elmenni az orvoshoz,hogy ne károsítsd magad,ha nem az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!