Lehet intim mosakodogelt (Lactacyd pl) szuz lanyoknak is hasznalni?
17:38-as:
attól még szoktam mosakodni, amiért nem használok lactacydot. :) Tiszta, langyos vízzel, naponta egyszer. Jó, szex után nyilván mosdok. A lactacyd túl gyakori használata ugyanis felborítja a hüvelyflórát. A hüvelyváladék pedig fertőtlenít és egyensúlyban tartja a hüvelyflórát.
Szia!
Én nemtudom mire jó ez a laktacid reklám, de csak reklám marad számomra. Nekem ez nem jött be, antalvali.hu az oldal neve ahol értelmes gyógymódot ajánlot egy témában jártas hölgy, aki legalább nem a hasznot nézi, hanem hogy mi lányok egészségesek és szépek maradjunk drága és haszontalan vegyi anyagok nélkül. Folyásra , ha jól emlékszem teacserjét ajánlott Vali, de nézz utána ezen az oldalon, mert ha kérdezel akkor válaszol is a kérdésedre. Jobbulást kívánok és jobb közérzetet neked!
Era
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!