Mitől fájhat már több hete a petefészkem?
Figyelt kérdés
Jó pár hete érzem a hasam jobb oldalán alul fájó,nyomó érzést. Olyan,mintha egy kő lenne ott. Elmentünk háziorvoshoz,aki elküldött vérvételre,vizeletvizsgálatra,hátha van valami gyulladás. És minden tökéletes lett,süllyedés sincs,tehát gyulladás kizárva. Ha nem javul,ezen a héten elmegyünk tiniambulanciára,ugyanis még csak 14 éves vagyok. Tudom,hogy Ti onnan nem tudtok diagnózist mondani,de vajon mitől fájhat? Ciszta? Remélem nem.. Ja,és még nem jött meg a menstruációm. Köszönöm előre is a válaszokat! :)2009. ápr. 3. 15:41
1/6 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz,ultrahanggal megvizsgál.Ha cisztád van,egyből kiszúrja. Nekem is így kezdődött. Ciszta is lett. Kaptam antibiotikumot, attól elmúlt. A következő mensivel pedig távozott belőlem!
Nem szabad ezzel viccelődni,komoly baj is lehet!
Irány a nődoki!
24/L
2/6 anonim válasza:
Szia!
Szerintem jó lenne elmenned egy nőgyógyászhoz.
Nekem is ugyanez a panaszom, jobb oldalon fájó, szúró érzés, a héten voltam is nődokinál. Sajnos cisztát diagnosztizált, azt mondta elég nagy.
Minél előbb járj utána!
Remélem semmi komoly bajod nincs!
3/6 anonim válasza:
ha több hete fáj ne várj amíg szövődményes lesz. doki!!.
4/6 anonim válasza:
Az első válaszolót szeretném megkérdezni, milyen fajta antibiotikumot kaptál?....
5/6 anonim válasza:
Első vok. Húúúúú,a nevét már nem tudom. 10 szemes gyógyszer,inkább kapszula. Naponta kellett 2-t szedni belőle. Valami A..... betűs volt.Jövő héten megyek nődokihoz,megkérdezem mi a neve.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm a válaszokat. Jövőhéten felkeressük a nőgyógyászt. Majd írok,hogy mi lett. Köszönöm,nagyon-nagyon! :)
2009. ápr. 3. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!