Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet, hogy egy nőnek...

Mitől lehet, hogy egy nőnek nincsenek mellei? Az ilyen nőnek termelődik teje, ha terhes lesz?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik (20 éves), de szinte egyáltalán nincsenek mellei. A kora miatt már nem is valószínű, hogy nőni fognak neki. Miatta érdekel a téma, hogy mitől lehet ez. Amúgy a feneke is elég lapos, de alapvetően az alakja nagyon szép, nőies. (Mondjuk ezek nem változtatnak azon, hogy iszonyatosan bejön :)) Légyszi normális válaszokat! 18/F
2011. júl. 20. 10:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a normális válaszokat!

11:02: Nem bunkóságból kérdeztem meg, csak simán érdekelt a dolog. Nekem így is nagyon tetszik ez a lány, sőt talán eddig ő tetszik a legjobban azok közül a csajok közül, akik komolyabban is érdekeltek. :) Ha bunkónak találtad a kérdést, akkor ezúton is szeretnék tőled bocsánatot kérni. Én sohasem szólnék be emiatt senkinek. Attól, hogy valakinek kicsi mellei vannak, még ugyanolyan nő, mint akármelyik másik. Bocsi.

2011. júl. 20. 11:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én kérek bocsánatot, mégsem vagy bunkó. Bocsi.
2011. júl. 20. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!