Mitől lehet, hogy egy nőnek nincsenek mellei? Az ilyen nőnek termelődik teje, ha terhes lesz?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik (20 éves), de szinte egyáltalán nincsenek mellei. A kora miatt már nem is valószínű, hogy nőni fognak neki. Miatta érdekel a téma, hogy mitől lehet ez. Amúgy a feneke is elég lapos, de alapvetően az alakja nagyon szép, nőies. (Mondjuk ezek nem változtatnak azon, hogy iszonyatosan bejön :)) Légyszi normális válaszokat! 18/F2011. júl. 20. 10:55
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat!
11:02: Nem bunkóságból kérdeztem meg, csak simán érdekelt a dolog. Nekem így is nagyon tetszik ez a lány, sőt talán eddig ő tetszik a legjobban azok közül a csajok közül, akik komolyabban is érdekeltek. :) Ha bunkónak találtad a kérdést, akkor ezúton is szeretnék tőled bocsánatot kérni. Én sohasem szólnék be emiatt senkinek. Attól, hogy valakinek kicsi mellei vannak, még ugyanolyan nő, mint akármelyik másik. Bocsi.
2011. júl. 20. 11:17
12/12 anonim válasza:
Akkor én kérek bocsánatot, mégsem vagy bunkó. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!