Ezek után már nem fog megjönni?
Pár napig barna folyásom volt, és most múlik el...
Eddig barnázás után menstruáltam, de most úgy tűnik, hogy elfog múlni. Ez normális? Időjárás hatása? Terhes nem lehetek mert szűz vagyok...
15L
Igazából egy éve jött meg, de azóta volt hogy több hónapot is kimaradt. Nem állt még be, de itt a neten utána néztem, és azt írta egy szakember, hogy ez normális. csak kevés mennyiségű volt a vér hogy beszínezze teljesen. Most meg már el is múlt. Anyával tudnék erről beszélni, csak nekem ez kényes téma.. amúgy meg tavaly is kellett mennem nőgyógyászhoz egy fertőzés miatt, de az már elmúlt. Kétlem hogy baj lenne. Azt valahogy megérezném :)
És Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Nekem is hasonlóan alakul a dolog. Egyik hónapban vagy csak barna jön pár napi, vagy kicsi vérrel van a színezve. A következő hónapban meg 4-5 napig elég erősen. 1,5-2 éve jött meg, nem akaródzik beállni, a nődoki azt mondta, várjunk 18 éves koromig, hátha beáll. Remélem...:)
Pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!