Menzesz problémával küzdök, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
tegnap, mikor felkeltem az ágyból, konkrétan abban a pillanatban onnantól a bokámig tiszta vér voltam és a földön is hatalmas vértócsák lettek..ez egy órában kétszer is megtörtént, azóta nem történt velem meg újból. mi lehet ez? nagyon megijedtem.. köszönöm a válaszokat !2011. júl. 17. 14:51
1/2 anonim válasza:
mindenképp menj nőgyógyászhoz mert az ennyire erős vérzés nem normális.sokmindentől lehet.
2/2 anonim válasza:
Ilyen velem is szokott történni az első két napon. Nem mindig, de egyre gyakrabban. Az orvos szerint rendben van velem minden. De igaza van az első válaszolónak, mindenképpen vizsgáltasd meg magadat, hogy nincs-e valamilyen szervi oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!