Mi van ha a suliban jön meg a menses és nincs nálam betét?
Figyelt kérdés
2008. febr. 28. 18:01
1/13 anonim válasza:
Osztálytárs, tanító néni, a tanároknak akad a táskájukban, de lehet osztálytársnak is.
2/13 A kérdező kommentje:
De elég ciki kérni
2008. febr. 28. 18:03
3/13 anonim válasza:
Még mindig könnyebb kérni, mint "olyan" nadrággal járkálni.
4/13 anonim válasza:
Speciel én a táskámban mindig tartok egy-két betétet véletlen esetekre. Mondjuk amikor már várod, hogy megjöjjön, akkor rakj pár betétet a táskádnak valami titkos kis zsebébe. Tőlem is kért már nem egyszer valamelyik osztálytársam. Én nem tartom cikinek. Az élet velejárója, és a nők megszenvednek vele, természetes dolog.
5/13 anonim válasza:
Először nekem is cikin volt kérni, de aztán a barátnőim is voltak már így párszor, és előfordul h nincs nálunk és akkor egymástól kérünk. Nem ciki, hidd el! ;)
6/13 A kérdező kommentje:
Ok!Köszi mindenkinek hogy segitt
2008. febr. 28. 20:31
7/13 anonim válasza:
Dehogy ciki, velem is sokszor előfordult anno. és nem volt gáz. Mármint osztálytárstól kérni.
8/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki kérni. DE az is jó ötlet, hogy már most tegyél be a táskád egyik tsebébe egy-két egészségügyi betétet.
Az is jó megoldás, ha rászoksz a tisztasági betétre. Hiszen mikor először megjön, úgysem lesz nagyon bősésges elsőre.
9/13 A kérdező kommentje:
Aha!Oké
2008. márc. 3. 17:09
10/13 Bea 88 válasza:
valakinek biztos akad vagy barátnődnek vagy tanárnőnek vagy pedig ha nincs senkinek akkor kéredszkedj haza biztos megfogják érteni a tanárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!