Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért kell a menstruációt...

Miért kell a menstruációt ide-oda tologatni?

Figyelt kérdés
Miért nem fogadjátok el úgy, ahogy a természet adta?
2011. júl. 15. 18:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt olvassátok el! Ahhoz meg nem kell sem Metaxa, sem más alkohol, hogy valaki jól érezze magát.

2011. júl. 18. 09:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 18. 09:02
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
elolvastam a linket. na és? attól még görcsölhetsz, ez az egyik. amúgy én is voltam strandolni tamponnal, meg most intimtölcsért használok, azzal is lehet. na de vannak olyan esetek, ahol igenis bekavar a vérzés, pl. ha elmész sátorozni egy hétig, ott azért nem túl higiénikusak a viszonyok. vagy bármilyen, ilyen félnomád körülmények közt, mondjuk egy egész napos erdei túra, ahol csak guggolva tudsz pisilni is az erdőben. hogy cseréled ki a tampont? nekem egyszer akkor jött -volna - meg, amikor épp mentem egy hétre a Szigetre. nem hiszem, hogy túl jó ötlet lett volna a toitoiokban tampont cserélni, vagy hosszú sorokat kivárni, míg normális vécéhez jutok.
2011. nov. 5. 00:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, mi sem azért Metaxázunk, mert be akarunk rúgni, hanem, mert az a hely, ország saját itala. Mázlim volt, pont előtte egy héttel elintéztem az ügyet. Ja, és 36 órás buszúton se lett volna valami kellemes, negyven fokban, ha éppen meg van. De a sátoros eset se túl kellemes, én olyankor naponta többször is fürdöm, és szeretem a félvad körülményeket, de nem amikor menstruálok.

Egyszer pont osztálykiránduláson szenvedtem vele, még általánosban. Na, ezt nem kívánom senkinek.

2011. nov. 5. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!