Ez hüvelygomba? A Canesten jó rá?
Figyelt kérdés
Ég, viszket, néha még fáj is. Pici fehér színű hólyagocskák vannak rajta. Néha kellemetlen szaga van, fehér folyással. Bekentem Canesten krémmel, az jó rá, ugye.2011. júl. 14. 14:26
11/13 anonim válasza:
Írj, h mi történt, h miért vannak a hólyagok. Jobbulást!
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Mire el tudtam volna menni dokihoz, már nem volt semmi bajom, így nem voltam ott. Úgy látszik, a Canesten megtette a hatását, most már csak remélem, hogy nem jön elő újra, ha igen, rögtön futok dokihoz.
2011. júl. 17. 19:45
13/13 anonim válasza:
Én csak annyit tudok mondani, ha nekem hólyagok lettek volna a puncimon, még ha pár nappal később el is múlik, akkor is megyek nődokihoz.
Még egyszer, a hólyagoknak semmi köze a gombához, kvázi én nem nyugodnék meg a helyedben, és semmiképpen nem adnám tovább a partneremnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!