Mennyit kesik az elso szex utan a menstruacio?
Figyelt kérdés
3napja kesik nalam. szeretnem tudni mennyit keshet .. mi a normalis.2011. júl. 14. 12:26
11/16 anonim válasza:
Csak akkor befolyásolja a sex, ha nem védekeztetek, de akkor -ahogy már írták/ 9 hónapot fog késni.
12/16 anonim válasza:
Kérdező, válaszoltam a kérdésedre e-mail-ben remélem megkaptad.
13/16 anonim válasza:
nem igaz hogy nem keshet!nekem 2 hetet kesett elso sex utan!
14/16 anonim válasza:
Szia! én is igy jártam már 3 napja késik! neked végül mi lett? köszönöm előre is válaszod! /egy megrémült lány
15/16 anonim válasza:
Nekem 1 hetet késett! Eléggé be voltam parázva, pont ott voltam, hogy veszek tesztet, mikor megjött. :) Hagy ne mondjam, milyen módszereket követtel el, hogy megjölljön: vörös bort ittam, torna ill. forró vizes fürdő. :D :D
16/16 anonim válasza:
Nekem késett egy hetet, nagyon meg voltam ilyedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!