Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet a hüvelygombától fájt?

Lehet a hüvelygombától fájt?

Figyelt kérdés
azt hiszem hüvelygombám van:S nagyon viszket ott lent, és ma már túrószerű folyásom is van:S lefeküdtünk a barátommal, és alig tudtam benedvesedni..de viszont az ágyát összekentem:S és alig tudott behatolni, mert nagyon fájt:S:S nem értem miért jött ez a folyás:S előtte nem volt semmi:S először megijedtünk h kiszakadt az óvszer:( de azóta is van olyan folyásom:S kenegetem lamisillel..remélem ettől elmúlik:S
2009. márc. 31. 20:24
 1/6 anonim válasza:
100%
na figyelj én is ezt csináltam,1 kis lamisil kenegetéssel semmire nem mész!!nekem is volt és iszonyú érzés.kaptam pimafucin kenőcsöt kívülre,és valami hüvelykenőcsőt,amit fel kellett "helyezni",és szépen elmúlt.és ha beteg vagy ott lent hogy jut eszedbe szeretkezni?!ez felelőtlenség a barátodra nézve is!hiába gumi,simán elkaphatja tőled ezt a rettenet gombát..az meg ciki nem?menj orvoshoz!
2009. márc. 31. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább menj el nőgyógyászhoz. A hüvelygombát kezelni kell mielőtt komolyabb gondod lesz belőle és ha tényleg az van akkor a párodat is mert különben oda vissza fogjátok egymást fertőzni.
2009. márc. 31. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj nőgyógyászhoz, és a párodat is kezeltesd. A kezelés alatt pedig NE szeretkezzetek, mert csak visszafertőzitek egymást.
2009. márc. 31. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért fájt, mert a gomba a hüvely nedvességét elhasználva szaporodik, növeszti a telepeit, te meg száradsz kifelé. K... gusztustalan dolog, és mocskosul fájhat is, és az a minimum hogy elmész orvoshoz, azonnal elkezdesz hüvelyöblíteni tejsavas pezsgőtablettával és megkíméled a barátodat hogy ő is elkapja.
2009. márc. 31. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Hüvelygombára használj Canesten combit!
2009. ápr. 1. 09:43
 6/6 anonim ***** válasza:
canesten combi! abban kúp is van, a lamisil nem erre való
2009. ápr. 1. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!