Ilyenkor mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem épp ide illik, csak itt többen válaszolgatnak.
Csinos, szép lány: átázott...
Lenézitek, sajnáljátok, beszóltok neki, undorodtok, vagy más?
Kort és nemet is légyszi írjatok.
2011. júl. 11. 20:54
11/16 anonim válasza:
Aki ezért lenéz, vagy beszól, az nagyon nem normális. Ilyen bárkivel előfordulhat.
12/16 anonim válasza:
együtt érzek vele!nem tudom, hogy mi a gázabb amúgy, idegenként szólni, vagy hagyni, hogy mindenki azt bámulja!?amúgy én nem szólnék, ha látnám, mert ezt általában érzik a lányok, egyébként meg nekem is ez a rémálmom,hogy átázok mindenki előtt.:S
13/16 anonim válasza:
utolsó vagyok 18/L
Amúgy miért kérded??
14/16 A kérdező kommentje:
Mert már megtörtént barátnőmmel még suliban, azóta ettől félek... Nem vette észre, hogy megjött neki, vagyis órán jött meg és csak akkor vettük észre amikor már késő volt... Előbb jött meg neki. Amúgy velem is volt már olyan, hogy éjjel megtörtént, de azt ugye senki se látja.
2011. júl. 12. 20:54
15/16 anonim válasza:
Szólnék neki, hogy gáz van. Most komolyan, van olyan nőnemű lény, aki ezért beszólna a másiknak ? Szeirntem tudja mindenki, milyen érzés...
16/l
16/16 anonim válasza:
Nekem már volt ismerősöm,akinek megjött,átázott és nem vette észre.Egyből odamentem neki szólni,hogy gond van.Én sajnálom,de az a baj,hogy ilyen megtörténhet. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!