Mért késik a menstruációm? 14/l
Figyelt kérdés
3 éve menstruálok...és egy éve már rendszeresen 29 napra jött meg
most viszont már 3 napja késik
miért?
és valahogy tudnám "siettetni"? mert megyünk nyaralni egy hét múlva
nagyon fontos,
előre is nagyon köszi
2011. júl. 11. 19:03
1/9 anonim válasza:
azért, mert terhes vagy. védekezni kellett volna...
2/9 A kérdező kommentje:
mondom 14 éves vagyok......még nem szexeltem
légyszi ilyen fajta "beszólásokat/véleményeket" ne irjatok le
télleg nincs ötletem hogy mért késik
2011. júl. 11. 19:14
4/9 anonim válasza:
Szerintem még várjál pár napot, mert lehet stressz stb.34 napig mág normális, ha viszont nem jön meg, akkor menj el orvoshoz szerintem.
6/9 anonim válasza:
stressz stb.... sajnos sok dolog hatással lehet rá
7/9 A kérdező kommentje:
és mi legyen a nyaralással? mert megyünk termálfürdőbe....és azt hallottam hogy a meleg víz előbb meghozhatja ha sokáig vagyok benne
ez igaz?
2011. júl. 12. 10:49
8/9 anonim válasza:
nem tudom, nem hiszem hogy bármilyen hatással lenne rá. ha megjön, használj tampont. igazából nem igen ajánlott 14 éveseknek, de 1x ki lehet bírni annak érdekében, hogy jól érezd magad.
9/9 A kérdező kommentje:
és ha a nyaralás első napjáig nem jön meg....akkor ha elkezdek citromot "enni" /citromlevet inni.....akkor tényleg van rá esély hogy kicsit eltolom...mármint hogy később jön meg?
2011. júl. 12. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!