Rózsaszínű folyás, mitől lehet?
Sziasztok!
Mindig volt egy minimális folyásom, de ilyet még nem tapasztaltam és picit meg vagyok ijedve.
Tegnap észrevettem, hogy rózsaszínű folyásom van.
Nem olyan, mint amilyen menstruáció előtt szokott lenni, hanem ilyen halvány rózsaszín (mint az eperturmix-bocsi, tudom, hogy undorító, de csak ahhoz tudom hasonlítani).
Még az állaga is sűrű, "darabos", vagy nem is tudom.
Kezeltem már hüvelygombával, de semmi más jele nincsen annak, hogy ez megint az lenne és még akkor sem "produkáltam" ilyen színűt.
Menzesz előjele biztos nem lehet, mert kb. másfél hete múlt el, tehát ezért is ijesztő, hogy mitől van.
Ti tapasztaltatok már hasonlót? Egyébként semmi más "tünetem" nincsen a folyáson kívül.
A válaszokat előre is köszönöm! L/24
Köszönöm!
Csak tényleg az zavar, hogy még soha nem volt ilyen és már ugye nem vagyok kamasz, tehát minden rendszeres és "állandó", na meg mondom, nem olyan barnás színű, mint mensi előtt, vagy picit utána, hanem ilyen fehéres-rózsaszín és ez az ami aggaszt.
az első vagyok - én 30/L vagyok és eddig 2-3 alkalommal fordult elő nekem is, nem minden hónapban
és tényleg lehet méhszájsebtől, mondjuk vadak voltatok szexben és kicsit megsérült? ha napokig eltart, akkor én elmennék nőgyógyászhoz, ha csak 1, max 2 nap, akkor nem aggódnék
Hát, lehet, hogy picit "eldurvult" a szex legutóbb...de akkor nem közvetlenül utána kellett volna jelentkeznie?
Mindenesetre meglátogatom a nőgyógyászt és köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!