Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Minek a tünete lehet az, hogy...

Minek a tünete lehet az, hogy eszméletlenül fáj a peteérésem?

Figyelt kérdés

Már 3. napja fáj. Jelenleg sírok, nagyon fáj

A jobb oldalon fáj a hasam alja, nyomásra is fáj, és pont peteérés időszakában vagyok...

Máskor még sosem volt ennyire durva, úgy érzem, hogy meghalok, pedig nem kicsi a fájdalomküszöböm

Valami betegsége tünete ez?

16/L

2011. júl. 10. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Cisztára gondolok,tehát a petesejt nem tud kipukkanni,és betokosodik,ami a mensessel fel fog szívódni...egy nőgyószász
2011. júl. 10. 21:50
 2/10 A kérdező kommentje:

Megyek is kedden, pont most néztem meg, hogy mikor rendel a dokim...

És ha cisztám van, ugyanolyan a menzim is, mintha nem lenne ciszta?

2011. júl. 10. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
ha annyira nagyon fáj, akkor akár vakbél is lehet... nem biztos, hogy a peteérést érzed. Orvos!!
2011. júl. 10. 21:57
 4/10 A kérdező kommentje:

Amikor megjön a havim, akkor is itt fáj..

Igazából ez a 2. hónap, hogy fáj peteérés körül az alhasam.

Vagyis régebben is fájt egy kicsit, de csak ha figyeltem rá.

Most pisilni nem tudok, annyira elkezd fájni olyankor, egyenesen menni se tudok.. Fáj ha ülök, ha állok, ha fekszek.. :s Már a derekam is kezd fájni

2011. júl. 10. 21:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Régebben nekem is elég erősen fájt.Na, annyira azért nem ,mint ahogy Te írod, de valóban még a járás is fájdalmas volt.Nem talált a nődoki semmi bajt, bár volt rá gyanú, hogy petefészek gyulladás volt a bűnös.Felírt valami tablettákat, anitbiotikumot és javult a helyzet, bár még manapság is érzem néha, de már nem fáj annyira.Szóval, nálad is lehet akár ilyesmi is, tehát gyulladás.Vagy ki tudja.Menj mihamarabb orvoshoz.
2011. júl. 10. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Esetleg valami jó kis fájdalomcsillapítód nincs? Cataflam jó szokott lenni. Én is cisztára tippelek.
2011. júl. 10. 22:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Már vettem be, bár nagyon utálom a gyógyszereket, de most muszáj volt..
2011. júl. 10. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha jobb oldalon van, az vakbél is lehet, úgyhogy mindenképpen orvoshoz kell menned, mert ha tényleg vakbél probléma, akkor az életveszélyes!!!
2011. júl. 11. 07:11
 9/10 A kérdező kommentje:
De mondom, hogy a méhemnél fáj -.-'
2011. júl. 11. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Az ovuláció nem tart 3 napig. Lehet, hogy vmi gyulladásod vagy cisztád van.
2011. júl. 11. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!