Másnak is kikezdi a bőrét "ott lenn" a Canesten krém?
Figyelt kérdés
Hüvelygombán van. Vettem Canesten-Kombit,az a problémám, hogy ha a hüvelytabletta mellé használom a krémet is( amire szükségem van , mert ugye kívül is viszket) akkor a bőrömet a kisajkamnál és a hüvelyem körül kicsípi...tehát arra gondolok, hogy így mintha kiszárítaná ott a bőrt és berepedezik és eléggé fájdalmas. Tehát a krémet ezért nem használom...vagy csak 2 naponta 1x. Így is hatásos lesz a 3 napos kezelés ha csak a kúpot használom vagy így nem?2011. júl. 10. 16:24
1/11 anonim válasza:
nem gombás fertőzésed van, mentél volna inkább nőgyógyászhoz
2/11 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy nem az? Amúgy meg legutóbb ugyanez volt a problémám és akkor elmentem nőgyógyászhoz. Felírt nekem egy kúpot és mondta, hogy hüvelygombám van.
2011. júl. 10. 16:43
3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy meg a tüneteim is a hüvelygombára utalnak. Fehér, darabos folyás és viszkető égető érzés.
2011. júl. 10. 16:44
4/11 anonim válasza:
Nekem is csípett a Canesten, de nem volt azért ennyire vészes. Viszont nem mulasztotta el - 3 napig szedtem, 4 napig OK volt, utána visszajött. Javaslom, menj el újra a nőgyógyászhoz. Ha 100% biztos vagy abban, hogy ez ugyanúgy gomba és jófej, talán kérhetsz sorbanülés (és fizetés) helyett csak receptet...
Visszatérő hüvelygombánál érdemes Candida diétát kipróbálni (google) ill. hüvelyflóra pótlást is (pl. Alkagin).
5/11 anonim válasza:
Régen 3 hónapig próbálkoztam a canesten combival.1-2 napig jó volt utána rosszabb lett mint volt. Aztán annyira eldurvult a helyzet, hogy csak 1 év után tudta legyőzni a szervezetem.
6/11 anonim válasza:
Miért kell rögtön Canestenhez nyúlni, ha valami hüvelyi problémátok van? Arra nem gondoltok, hogy orvoshoz kéne menni? Csak ő tud biztos diagnózist és gyógymódot!
7/11 anonim válasza:
Off előzőnek: Gondolom, mert vény nélkül lehet kapni... Egyébként nekem nőgyógyász mondta, hogy gomba és csak ezt használhatom, mert szoptatok. Viszont nem használt. A hüvelyflóra-pótlás meg igen (eddig egy hónapja, lekopogom), amit a patikus javasolt.
8/11 anonim válasza:
Nekem is nagyon durván "kiégette".
Hámlott le a bőr. Hozzáteszem, nőgyógyász ajánlotta, igazoltan gombára.
Belül és kívül is nagyon durván kimart, még véreztem is tőle enyhén.
Abbahagytam, kentem homoktövis magolajjal, az regenerálta a bőrt, már másnapra jó lett.
9/11 A kérdező kommentje:
Minek menjek el nőgyógyászhoz ha megmondta már, hogy hüvelygombán van? És most is teljesen ugyanazok a tüneteim...ráadásul ha a kórházba "ingyen" elmegyek akkor meg sem vizsgálnak normálisan és eléggé undorító is az a hely...legalábbis nálunk...ha meg elmegyek külön az én dokimhoz akkor 7000Ft-ot ott hagyok +gyógyszer. Mivel a fog.gátló miatt nekem gyakran kijön a h.gomba nincs pénzem arra, hogy kb. havonta majdnem 10ezret költsek erre...jóval olcsóbb ha megveszek 1-2ezer forintért. És még 1x mondom 100% h. gombám van. Amúgy meg mielőtt vki belekötne abba, h. ha a gyógyszer miatt van mért nem hagyom abba...most hagytam abba 2hete de gondolom nem egyből fog elmúlni a problémám:)
2011. júl. 11. 12:18
10/11 anonim válasza:
ha elmennél egy normális orvoshoz, aki vesz kenetet és ajánl másik gyógyszert és rendesen kikezel, akkor lehet soha többé nem lenne gondod...a szexuális partneredet kezelték valaha, nyilván ő fertőz vissza állandóan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!