Normális ha a menszeszem 16-20 naponta jön meg?
Figyelt kérdés
Tehát nem rég jött meg először de most van a 3. és eddig 16-20 naponta jött meg és kb.7 napig tartott. Ez normális, Be fog állni vagy örökre ilyen hamar jön meg? Vagy vmi bajom van??2009. márc. 30. 15:47
1/7 anonim válasza:
Ez normális.De szerintem még fog változni!
2/7 anonim válasza:
hát szerintem annyira azért nem normális 25-35 a normális
4/7 anonim válasza:
szülésznő lennék elvileg,az a véleményem erről hogy nem,nem normális.az normális lenne,ha mondjuk késne több hetet,még ilyen korban.de a 18.napnál előbb sosem szabad megjönnie,ott már gondok vannak.menj el nőgyógyászhoz,ha nagyon fiatal vagy és nem akarsz felnőtt nőgyógyászatra menni,akkor vannak kifejezetten tininőgyógy.sok sikert,ne nagyon halogasd,a legfontosabb az egészséged legyen.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk sztem 18-nál nem előbb jött kb.19-nap után az még ugye annyira nem gázos??
2009. márc. 30. 19:20
6/7 anonim válasza:
hát nem annyira gázos,azt mondják felénk hogy a 19nap még elfogadható.azért figyelj a testedre,és bármikor 18napnál korábban van,keress fel egy orvost.hormonzavar,stb hasonló betegség is állhat a háttérben,úgyhogy azért nem játék ez.de még nálad mondjuk változhatnak a dolgok.remélem minden rendben lesz,jó egészséget neked
7/7 A kérdező kommentje:
okés és köcce remélem nincs baj
2009. márc. 31. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!