Menstruáció lerövidítése? Hogyan?
Figyelt kérdés
Ma jött meg 9-én és 13-án megyünk strandra. Tampont Használok, de nem akarok bármit is elkapni. Valahogy letudom rövidíteni a menstruációmat? Kérlek segítsetek! 15/L Amúgy általában 7-8 napig szkott tartani már lassan 1 éve menstruálok és eléggé eltolódik vmikor kihagy egy napot vagy késik egy hetet. Vagy volt már 10 napos is =/ segítsetek!!! Vmi házi praktika? citromlé? limonádé? Étrendkiegészítő tabletta ?2011. júl. 9. 17:18
1/5 anonim válasza:
Szerintem ha nem szedsz gyógyszert, akkor nem igazán lehet lerövidíteni. Csak 1 napra mentek a strandra?
2/5 A kérdező kommentje:
igen! és jó lenne valami. majd kipróbálom a tornát meg a forró vizet, hogy hamrabb távozzon belőlem a vér, de valami? értendkiegészítő? abban meg vas van az azért nem jó =/
2011. júl. 9. 17:24
3/5 anonim válasza:
Nem lehet rövidíteni a menstruációt! SEMMIVEL:Sem a citrom nem lesz hatásos,sem az hogy meleg vízbe fekszel..Azért nem árt 15 évesen elővenni a biológia könyveket vagy megnyitni a googlet,és utána olvasni a menstruáció folyamatának..Attól,hogy forró fürdőt veszel ugyanúgy fertőzésveszélynek vagy kitéve mint a strandon.A vér bár a meleg víztől erősebb lesz,de a seb belülről nem fog hamarabb begyógyulni..Legyél türelmes,és amikor kell majd elmúlik..
4/5 anonim válasza:
Ha 1napra mentek akkor nem értem miért parázol. Sűrűn kell mosakodni zuhanyzóban és óránként tampont cserélni ennyi az egész. Tudod hányszor voltam már úgy a balatonon hogy megvolt? rengetegszer. és mennyi fertőzést kaptam el? nullát.
5/5 anonim válasza:
Nem lehet,csak a tampon a megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!