Miért van az, hogy még mindig nem állt be a menstruációm?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok már kb. 3 és fél éve menstruáltam először, de általában mindig késik pár napot talán párszor volt olyan, hogy pontosan 28. napra jött meg! Ez miért van? :(2011. júl. 8. 10:07
1/11 anonim 

válasza:

A legtöbb nőnek sose áll be pontosan. Sőt, természetes dolog kb. plusz, mínusz 5 nap eltérés. Szóval ne aggódj, nem vagy gép :)
2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, most egy kicsit megnyugodtam! :) és a vas hiánynak nem lehet köze hozzá?
2011. júl. 8. 10:15
3/11 anonim 

válasza:

Szerintem nem. De tényleg nyugi van orvos barátom és ő mondta még, hogy nem vagyunk gépek :)
4/11 anonim 

válasza:

Nekem 5 éve van meg, és nekem se mindig pontos. De nem minden nőnek a 28. napra jön meg... A ciklus hossza az egyes nők esetében eltérő, de normális esetben 21 és 35 nap között van. Jegyezd be naptárba, hogy neked melyik nap jött meg és pár hónapig figyelgesd. Lehet 29-30, de az teljesen normális.
5/11 anonim 

válasza:

Nekem doki azt mondta 40 napig normális, először aggódtam mert 35 napos ciklusom volt :D
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2011. júl. 8. 10:39
7/11 anonim 

válasza:

bocsi az OFF-ért: Szóval ha nekem előfordul, hogy hónapok maradnak ki (kb. minden 2. vagy 3.), akkor az normális?
Egy éve menstruálok csak...
8/11 anonim 

válasza:

Ilyen korán még teljesen normális,nekem az elején volt olyan, hogy egy egész nyár kimaradt.
9/11 anonim 

válasza:

Köszönöm a választ :)
Kezdtem kicsit aggódni :D :)
10/11 anonim 

válasza:

Olyan 5-6 év menstruáció után mondják azt, hogy ha nagyon rendszertelen, akkor érdemes orvoshoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!