Mit kell tennem ha 3 nap kimaradt a fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
Még soha nem fordult velem elő, hogy elfelejtettem volna, nagy rohanás, meló után pakolás és indulás, majd 2 óra múlva szembe jutott, hogy otthon hagytam.. vissza csak 3 nap múlva, persze a vérzés már a 2. napon jelentkezett. Most szedjem tovább, vagy várjam meg amíg elmúlik, vagy mit lehet tenni ilyenkor?2011. júl. 7. 22:51
1/4 anonim válasza:
Várd meg amíg elmúlik, számolj 7 nap szünetet onnantól ahonnan elfelejtetted, majd utána folytasd az új levéllel.
2/4 anonim válasza:
Szerintem meg inkább kérdezz meg egy orvost. Pl. orvostudakozo.hu
3/4 anonim válasza:
Esetleg olvasd el a tájékoztatót, mert le szokták írni, hogy mikor mit kell tenni.
Nemi életet óvszer nélkül mindenesetre ne élj.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. A nőgyógyász ugyanazt mondja, mint az első válaszoló és a védettség is marad.
2011. júl. 10. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!