Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Árthat e a tejsavval való...

Árthat e a tejsavval való irigálás?

Figyelt kérdés
Elvileg egy evőkanálnyit kell elkeverni egy liter vizben, ha jól tudom. Elvileg rendbeteszi a hüvely ph-ját, gombás folyáskor is lehetne alkalmazni, de sokan meg azt mondják, hogy káros és túlzottan kimos. Mi a véleményetek?
2009. márc. 29. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:

én havonta egyszer használom mensi előtt egy héttel (fogigátló abbahagyása után 2nappal), nekem a dokim ajánlotta,mert hajlamos vagyok a hüvelygombára.Nekem bevált, csak akkor árt ha heti rendszerességgel használod, havi egyszer kell, a doki mondta. Colpo- Cleaner Laktózt használok, bővebb infót itt találsz: www.dolhay.hu

Ha gomba ellen szeretnél szert, akkor ajánlom még a grapefruit magg cseppeket, nekem beváltak. puszi

2009. márc. 29. 12:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Grapefruitcseppem van, majd kipróbálom alkalomadtán.
2009. márc. 29. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:

A Colpo-Cleaner-ről tényleg jókat ír a feltalálója:) Nem tudom, aki használja meg van-e vele elégedve. (Indítok is róla egy topicot)

Ha házilag akarsz keverni, vigyázz, mert joghurt kell hozzá, a kefír nem jó, mert azt gonbák erjesztik, míg a joghurtot baktériumok!

2009. ápr. 1. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:

1.vok. Egy netes oldalon egy doki irta hogy:

Vesz a patikában tejsavoldatot /nem pezsgőtblettát, nem Lactacydot, hanem higított 3 %-os tejsavoldatot/, ebből 2 evőkanállal rak 1 liter vízbe és egy speciális ugyancsak patikában kapható öblítőszerkezet /irrigátor/ segítségével a fürdőkádban vagy zuhanyozóban, vagy lavór felett nem túl nagy nyomással lassan átöblíti a hüvelyét.

2010. jan. 4. 18:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!