Candida: Emberről, emberre?
Figyelt kérdés
Terjedhet a Candida emberről emberre? Jelenlegi helyzetemben: a volt barátomra kerülhetett egy hölgytől a volt barátomról pedig rám? Úgy tudom ez csak immun gyengeség esetén jön elő, és már amúgy is jelen van a szervezetben, de mégis fertőző. Akkor hogy is van ez?2011. júl. 4. 22:47
1/5 anonim válasza:
Azt csak mondják hogy fertőző. Szinte semmi sem fertőző, ha ténylegesen rendben van az immunrendszered. Ha viszont sok egyszerű szénhidrátot (fehér kenyér, kristálycukor, fehér rizs, minden finomított étel...) fogyasztasz, akkor mivel ez immun-gyengítő táplálkozás, ezért elszaporodik a gomba a szervezetedben, és candidás leszel.
2/5 A kérdező kommentje:
Tehát a páromat nem tudom megfertőzni vele, vagy ha uszodába megyek akkor valaki mást?
2011. júl. 5. 14:03
3/5 anonim válasza:
Ha a párodnak erős az immunrendszere, akkor nem. Viszont ha gyakran betegeskedik, fáradékony, emésztési problémái vannak, akkor már nála is lehet automatikusan candida a szervezetében, annyi, amire már azt mondják hogy kóros. És nem tőled kapja el!
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi:)
2011. júl. 5. 22:02
5/5 anonim válasza:
de pont ennek elkerülésére vannak az intim mosakodók, mint mondjuk a saforelle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!