Napok óta sötétbarnás folyásom van, néha bordós. Lehet ez méhszájseb, az vérzik? Vagy az pirosan vérezne?
Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 14:42
1/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy méhszájsebed van, nekem volt már és egyszerű fehérfolyásom volt tőle. Lehet hogy szedsz fogamzásgátlót, és közti vérzés is lehet, vagy lehet csak egyszerű felfázás is, nem mindig csak fehérfolyásban jelenik meg a felfázás. Mindenesetre azt tanácsolom, hogy fordulj nőgyógyászhoz, és egy vizsgálat után biztosat tud mondani!
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, annyit fuznek hozza, hogy nem szedek fogamzasgatlot. egyszercsak ez jott a semmiből, fajdalmak nelkul.2het mulva kaptam idopontot a dokinal, addig se akarok idegeskedni, ezert irtam ide, hatha itt valakinek mar volt ilyen.
2009. márc. 28. 15:19
3/4 anonim válasza:
mi lett a vége??? mit mondtak? nekem is ilye tüneteim vannak:S
4/4 A kérdező kommentje:
egyszerű uszodai fertőzés...antibiotikumot kaptam rá, hamar elmúlt...
2009. szept. 23. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!