Miért késik ennyit a menstruációm?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 7 napot késett eddig, pedig nem voltam senkivel. És még nem állt be rendesen, de akkor is késik ennyit? olvastam hogy idegesség miatt is előfordul, de nem voltam mostanában ideges csak sokat kellet mennem pörögnöm mivel szervezéseket kellet lebonyolítanunk vagyis segíteni... alig tudtam aludni 6-7 órát és egészen késő estig megsem álltunk..lehet hogy ez miatt?2011. júl. 3. 21:00
2/4 A kérdező kommentje:
ohh.köszönöm :D
2011. júl. 3. 21:09
3/4 anonim válasza:
De miért írod ki kétszer?Hisz az előbbi kérdésedbe már megírtam a választ,hogy azért mert még nem állt be.Majd akkor aggódj ha 3 4 hónapig kimarad.
4/4 anonim válasza:
Ugy-ugy, ahogy az elottem szolo is irta. Nekem 30 eves lany ismerosom is van olyan, aki tok osszevissza menstrual, gyakori, hogy 3-4 honapig semmi. Ezert aztan azt sem eszlelte honapokig, hogy egyszer cisztaja nőtt (mert ugye a mensielmaradas lett volna a tunet, de hat ciszta nelkul sem nagyon volt mensije), és azt sem, hogy babat var...:)
Őneki ilyen volt az elet, hogy hol menstrualt, hol nem, es ez evtizedekig nem jart semmifele egyeb panasszal, betegseggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!