Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire utalhat a menstruáció...

Mire utalhat a menstruáció változása?

Figyelt kérdés
Március 30-31-re vártam volna, most már 27-én este megjött, tehát 3 nappal korábban. Ez lehet baj ha hamarabb jön meg? A másik, hogy péntek reggel nagyon szúrt a bal oldalon és ugye estére megjött, és most teljesen más színe van, mintha ilyen élénk piros narancssárgás, rózsaszínes keverék lenne, de inkább élénk piros, narancssárgás. Volt egy hét, amikor antibiotikumot szedtem és akkor két hét késésssel jött meg. Voltam is vele orvosnál semmit nem talált. Utánna levő hónapokba beállt pontosan 28 napra most meg hamarabb jött meg és más a színe. Nem tudom, hogy konkrétan mit nevezünk szexuális életnek, de nem feküdtem még le a barátommal, csak petting volt eddig és terhességre egyikünk se gyanakszik, mivel csak petting volt, és sose volt olyan hogy ő elment volna, max előfolyadék volt és ha volt is a kezünkön figyeltünk hogy ne nyúljunk egymáshoz vagy elmentünk kezet mosni. Szóval nem tudom, hogy mi lehet, egy 3 hónappal ezelőtt voltam dokinál ott minden rendben volt, nem szeretnék most is menni. =S Csak kicsit aggaszt a dolog, mert kezdtem megörülni, hogy antibiotikum után megint rendesen beáll majd a mensim és most ezek szerint nem... =S
2009. márc. 28. 10:59
 1/2 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni, hogy lehet hogy volt amikor felfáztam ebben a hónapban, mert mikor a barátom felnyúlt akkor szóltam hogy hagyja abba, mert olyan égető érzést éreztem...
2009. márc. 28. 11:01
 2/2 anonim ***** válasza:

nem lehet,h gombas fertozesed van? folyasod milyen? szaga van? az antibiotikum is okozhatja, meg nagyon sok egyeb modon, konnyen ossze lehet szedni fertozoest. viszket is?

szerintem ha elmult menj dokihoz, mert kezeletlen felfazas, vagy ferozesek nem jatek. szovodmenyei lehetnek, amit kesobb nagyon bannal, ha esetleg majd gyereket szeretnel.

szoval szerintem inkabb menj feleslegesen orvoshoz, minthogy kesobb baj legyen

2009. márc. 28. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!