Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves vagyok,még nem menstru...

14 éves vagyok,még nem menstruálok. Kb. 1 hete vettem észre,hogy nyomó érzést érzek a bal oldalon a hasam alján. Petefészek gyulladás, vagy nagyobb baj?

Figyelt kérdés
Ma elmentünk a körzeti orvosomhoz anyukámmal,mivel január körül volt egy bélgyulladásom,és akkor is hasonlóan fájt. Most is megnyomkodta az orvos,és azt mondta,hogy nem a beleim,hanem inkább petefészek,vagy húgyhólyag. Hétfőn megyünk vérképre,vizeletvizsgálatra. Amikor lefekszem érzem,mintha kissé meglenne duzzadva,kemény. Nagyon félek,hogy petefészekgyulladásom van! Vagy lehet attól,hogy megjön? Kérlek segítsetek,mert nagyon meg vagyok ijedve!
2009. márc. 28. 10:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi,azt kihagytam,hogy nem is voltam felvázva,meg semmi. Egész télen harisnyát hordtam. Attól lehet petefészekgyulladás,hogy előtte nem voltam felfázva? :(
2009. márc. 28. 10:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Először is,ne pánikolj! Lehetséges,hogy van egy kis hólyaggyulladásod,de ha petefészekgyulladásod van attól se ijedj meg,kapsz rá gyógyszert és elmúlik.Viszont könnyen lehet,hogy hamarosan meg fog jönni,és cska ezt érzed:)
2009. márc. 28. 11:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszod! Oké,kicsit megnyugtattál.:) Remélem nincs nagy baj.
2009. márc. 28. 11:10
 4/4 A kérdező kommentje:
kérlek,írjatok még!
2009. márc. 28. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!