Lehet fürödni menstruáció alatt? Vagy nagyon egészségtelen?
Figyelt kérdés
Mármint nem medencében gondoltam, csak normális fürdővízben, szappan meg habfürdő nélkül.2011. júl. 2. 20:40
11/22 anonim válasza:
Akkor meg nem is azt jelenti, hogy le kell írni szentírásként, hogy tampont kell használni.
12/22 anonim válasza:
Szerintem meg egyàltalàn nem jó tamponnal fürödni, mert bejuthat a viz, és nem egészséges ùgy hagyni. A zuhanyozàs a legegészségesebb. En ùgy tudom azért sem jó forróvizben fürödni, mert tovàbb fog tartani a mesntruàció.
13/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem egészségtelen. Nyugodtam fürödj, ha jól esik. Ha esetleg véres lenne a víz az sem a világvége, zuhanyozz le utána.
14/22 anonim válasza:
ha már itt tartunk a tampon sokkal egészségtelenebb mint mensi alatt fürdeni.
15/22 anonim válasza:
Az semmi, most figyeljetek: Én meg tampont használok, és kádban fürdök mióta csak tudom és még élek.
OMG -.-
...
16/22 anonim válasza:
Sőt a vízben még habfürdő is van, TFW!!
HERO VAGYOK!!!!!!
17/22 anonim válasza:
jav: FTW
Amúgy meg a tampont fürdés után nem kell úgy hagyni, és ennyi. De ez alap.
Azért ez nem annyira bonyolult... De akkor is HERO vagyok. :D
18/22 anonim válasza:
Az orvosom szerint nem javasolt olyankor a fürdés. Maradj a zuhanyzásnál.
19/22 anonim válasza:
Nem javasolt, mert elvileg fertőzés forrás. Én az utóbbi években szoktam rá, hogy akkor is ha megvan, erős vérzésem van, habfürdőt használok, mégse lett véres a víz soha és nem lett bajom tőle. Bár szerintem ha valaki figyeli azért nem úgy jön senkiből se erősnél se, hogy folyamatosan folyik. El is vérezne az illető. Elvileg erősebb lehet utána a vérzés de én ezt se tapasztaltam még. Annyi a trükk, hogy ilyenkor ne órákat áztasd magad.
20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, és nekem is az a véleményem, hogy tampont biztos nem használok egy fürdésért...ha meg olyan lesz a víz hát üsse kavics, utána lezuhanyzom. Amúgy csak azért kérdeztem meg, mert imádok kádban fürdeni, engem nagyon ellazít egy fárasztó nap után :D
2011. júl. 3. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!