A hüvelygyulladás nálatok mitől múlt el?
Ha az orvosok sokadszorra sem tudnak meggyógyítani,keress fel alternatív gyógymódokkal foglalkozó megbízható szakembereket,például természetgyógyász,homeopátás orvos,hagyományos kínai orvos,akupunktor,reflexológus,ayurvéda szakember,kineziológus,fitoterapeuta.
Sokszor tobb gyógymód egyuttes alkalmazása hoz gyógyulást.
A sok antibiotikum,huvelykúp tonkreteszi a huvelyed természetes baktériumflóráját,kioli a hasznos baktériumokat is,így nem lesz,ami megvédje a huvelyed.
A fertozés megszuntetése után mindig vissza kell telepíteni a jó bacikat,amik a huvely védelmét szolgálják.
Ezt tejsavbaktériumokat tartalmazó kúpokkal teheted.
A legjobb a Doderlein med,de nehéz beszerezni,Budapesten a Pharmafutárnál lehet.
De vannak más fajták is,a gyógyszertárban lehet kapni,mint pl Gynoflor.
Nagyon szívesen.Azért írtam ezeket le neked,mert én is nagyon sokat szenvedtem ezzel.Az orvosok nem tudtak meggyógyítani évek alatt,úgyhogy nekem kellett a kezembe vennem a dolgokat.
Írd majd meg,hogy mi volt a dokinál,meg miket próbáltál.
Mielobbi gyógyulást kívánok!
És leírnád,kérlek,hogy hogyan kezdodott nálad a betegség?
Milyen gyógyszereket szedtél rá?Mit mutatott ki a tenyésztés?
Nemi úton terjedő betegségek is okozhatnak hüvelygyulladást. Pl. az Ureapalsma és a Myoplasma nőknél gyakran tünetmentes, de okozhat hüvelygyulladást, folyást, hólyaghurutot, húgycsőgyulladást, gyakori fájdalmas vizeletürítés, a húgycsőben jelentkező égő csípő fájdalom jellemzi. Elhanyagolt esetben ráterjed a kismedencei szervekre és krónikus alhasi fájdalmat, visszatérő húgyúti fertőzést, de akár meddőséget, terhességet elhalását vagy koraszülést is okozhat.
Férfiaknál az Ureaplasma fertőzés elsősorban a húgycsövet érinti. Égő viszkető érzés, a húgycsőnyilásban megjelenő átlátszó váladékozás kiséri. A kismedencére terjedve prosztata gyulladást okozhat de ha az Ureaplasma fertőzés a herékre mellékherékre is terjed, a nemzőképesség csökkenését eredményezheti a férfiaknál is. Ezt a spermaszám csökkenése jelzi.
Úgyhogy én most fogok elvégezni egy kibővített, komplex STD szűrést, mert rohadtul unom már, hogy a nőgyógyászok csak ránézésre találgatnak, hogy mi lehet a bajom, aztán lehet sokkal komolyabb, mint gondolták. Már fél tucat orvosnál jártam. Mindig gombát látnak, gyulladást, később bacit. Hasraütésszerűen írtak fel kúpokat, gyógyszereket, mindent betartottam, mégis újra és újra visszatért a problémám. Nincs ebben semmi ciki, aki szexelt már óvszer nélkül fogamzásgátló tabletta alatt, az bármit elkaphat, akár korábbi partnertől, hiába van jelenleg monogám kapcsolata. Soha többé nem szedek tablettát, csakis gumival fogunk védekezni, az se macerás, csak meg kell találni a megfelelő méretet (mi Rossmann-os Preventivo Moments-et használunk, 24 darabos és tök jó árban van). Eddig az orvosok semmi ilyesmire nem figyelmeztettek, semmi vizsgálatot, se szűrést nem ajánlottak, még kenetet se vettek, gondolom menjek vissza még 3-4 alkalommal, akkor majd komolyabban foglalkoztak volna velem, de hagyjak ám ott jó sok pénzt,, én már csak magánba járok, de ott is hanyagok.
Inkább a kezembe vettem a dolgot, és kivizsgáltatom magam alaposan. Ha találnak valamit, a partneremet is kezelik, mint írták. Illetve teljeskörű hormonvizsgálatra is megyek, mert azon a téren sincs minden rendben, és könyörögni fogok egy hüvelyi kenetért. Jó drága lesz, de max nem eszek ebben a hónapban. Meg szeretnék végre gyógyulni, már 2,5 éve szenvedek, de ezt is hiába mondtam nekik.
Nemrég olvastam véletlenül egy oldalon, hogy a magas prolaktin szint is produkálhat visszatérő hüvelyi fertőzéseket és vulvovaginitis-t (a külső női nemi szervnek (vulva) és a hüvelynek (vagina) az együttes gyulladása). Ha túl magas a szint, akár a teherbeesést is gátolhatja, na meg persze az egészségeses női létet.
„A magas prolaktin szint tünetei:
- Tejcsorgás az emlőkből
- Száraz, érzékeny bőr, allergiák
- Gyakoribbak az ételintoleranciák, IBS
- Immunológiai problémák – szemölcsök – főleg talpon visszatérő, herpes, visszatérő hüvelyi fertőzések, vulvovaginitis, papilloma! – fogékonyság nő a papilloma vírus fertőzésre, ezért hyperprolaktinaemia esetén ajánlott gyakrabban járni szűrésre, és HPV tipizálást csinálni
- Izzadt tenyerek
- Psoriasis plakkok
- Dermografizmus
- Nikkel allergia
- Hőhullámok, éjszakai izzadás
- Hüvelyszárazság
- Csökkent libido”
„Ugyancsak ez a hormon felelős a szexuális kielégülés érzetért is.
A párja ebben a dopamin, aki egyébként gátolja a prolaktin elválasztását és felelős a nemi izgalom kiváltásáért. Ugyanakkor a túl magas prolaktinszint viszont libidóvesztést, férfiakban pedig impotenciát okozhat.
Jelentős befolyással van a prolaktin termelésére az ösztrogén.”
Azt már tudtam eddig is, hogy a magas ösztrogénszint miatt könnyebben elszaporodik a hüvelygomba.
De a nőgyógyászok ilyeneket miért nem mondanak el? Csak leszidni tudják az embert, hogy ne az interneten tájékozodjunk... Hát pedig ezt is onnan tudtam meg, és lehet egy olyan szakember tollából származik, aki nem egy maradi, tudatlan s@ggfej, mint sok nőgyógyász az országban. Ha összetettebb problámával fordul hozzájuk az ember, akkor is csak a kúpokkal dobálóznak, pedig alapos vizsgálatot kéne végezniük, hüvelyi kenetet kéne venniük, amit elküldenek a laborba, máskülönben nem derül ki, mi a baj.
Lányok, ha nem szűnik a probléma, próbáljatok meg magánorvoshoz fordulni, nézessetek hormonszinteket, kérjetek STD szűrést (mint korábban írtam, szexuális úton terjedő betegség is okozhat hüvelygyulladást és folyást), de minimum egy tenyésztést csikarjatok ki az orvostól! Na meg erőlködjetek, hogy legyenek alaposak, tájékoztassanak mindenről, ha már otthagyunk egy rakat pénzt! Gáz, mikor nem elemzik ki az eredményt, csak lezavarják a vizsgálatot, és elmakognak valamit. Sajnos velem is csak évekig szórakoztak, még mindig nem oldódott meg a problémám, de rajta vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!