Ajánlanátok magán nőgyógyászt Újpesten?
Szia:)
Én is újpesti vagyok:)
Moszkva térnél tudok egy nagyon aranyos,fiatal Doktornőt-én úgy vagyok vele inkább utazok egy kicsit,de az orvoshoz ragaszkodom:)
Ha érdekel szívesen írok nevet.
Szia!
Köszönöm szépen a választ. Mivel már egy ideje keresgélek dokit (mint látod eredménytelenül), ezért érdekelne a Te ajánlatod, már csak azért is, mert szerettem volna egy hölgyet találni!
Akkor le tudnád írni a nevét, elérhetőségét, valamint esetleg ha tudod, akkor az árakat?
Láttam bizonyos oldalakon, hogy 10-20 ezer forint egy vizsgálat, szintén ennyi egy szűrés és az esetleges kezelés sem ingyenes. Mivel én első alkalommal megyek, ezért az első kettő biztosan szükséges lesz (és valószínű a kezelés is), így készüljek fel akár egy 50 ezer forintos vizsgálatra?
Köszi
Szia!
www.maternity.hu -dr.Rigó Barbara.Tényéeg nagyon jófej,aranyos,én már két gyerkőcöt szültem nála röpke három év alatt:)
Itt egy vizsgálat+rákszűrés+ultrahang 21 ezer forint-amennyire én tudom,ez átlagos ár,sajnos tényleg nem olcsó,de legalább szép a környezet,profik,nem az orvos előtt kell levetkőzni stb..
Receptfelírásért nem kell fizetni,kontroll is olcsóbb.
Sajna,ilyen tarifák vannak az orvosoknál..cserébe viszont tuti jókedvűen fogsz menni a dokihoz,nem úgy mint az sztk-ba...
Köszönöm szépen a segítséget!
Sajnos péntekig meg fog jönni, úgyhogy majd jövőhéten megyek. De már most jól ráparáztam.. sajnos "bevett szokásom", hogy mindig a legrosszabbat feltételezem, így most azon izgulok, hogy talál valamit... mivel még sosem voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!