Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Betadine-t kenhetek rá?...

Betadine-t kenhetek rá? (többi lent)

Figyelt kérdés
Olvastam az egyik kérdésnél, hogy a válaszoló azt írta, hogy gombás volt és "belülről" neki elmúlt de a kenőcs kívülről nem használt ezért betadine-nal kente. Nekem is ugyanez a helyzet, kenhetem betadine-nal? Nem lesz tőle bajom?? Sajnos nőgyógyászhoz még csak 2 hét mulva tudnék menni..
2011. jún. 30. 23:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csinálhatsz gyogynovényes ulofurdoket is:cickafark,koromvirág,diolevél teábol vagy levendula illoolajjal.

Végezhetsz huvelyoblítést cickafark,koromvirág teával,rozsa-levendula illoolajjal-vízzel higitva,teafaolajos irrigálást.Olvass utána ezeknek.

2011. júl. 9. 01:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha gombád van,nem szabad cukros,élesztos,tartosított ételeket enned,kevés hust egyél.Nézz utána a Candida diétának.
2011. júl. 9. 01:56
 13/14 anonim ***** válasza:
sztem hanyagold a betadine dolgot.. komolyan... nekem rengetegszer van gombám (mindegy miért, sokat járok dokihoz) és inkább bird ki addig, vagy kenegesd canestennel ha valóban gomba...
2011. júl. 9. 14:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne kenegesd addig semmivel,amíg meg nem állaptották a kórokozót.
2011. júl. 10. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!