Miért nem szőrös a nunim? 20/L
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 21:17
11/21 anonim válasza:
Bocsi, de kérdező.. mondhatnál több információt...Miért nem szőrös a nunim? Hát honnan tudjuk... vmi mást is írhatnál.. h régebben az volt, de kihullott v nemtom....bocsi
12/21 A kérdező kommentje:
Nem, így születtem.
2011. jún. 29. 21:50
13/21 anonim válasza:
Szia kedves kérdező!
Kérlek, hogy írj nekem privát e-mailt, nem akarlak lefektetni, és semmi ilyesmi. Legyál bátor, megéri. Veszíteni valód úgy sincs rajta!
15/21 anonim válasza:
Mert egy szerencsés r.banc vagy.
16/21 anonim válasza:
Bmeg,én is így születtem.;-D..az lenne a fura ha szőrös nunival születtél volna..;-D
17/21 anonim válasza:
Nincs a nuni szóban semmi rossz! Teljesen normális kifejezés a női nemi szervre, ahogy a punci is. Egyébként ha még soha nem volt szőrös, akkor valami hormon probléma lehet. Jobb ha orvoshoz mész!
18/21 anonim válasza:
Egyébként menstruációddal minden rendben? Hány éves korodban jött meg először.. jaah és máshol sem vagy szőrös( hónalj, láb stb.) , vagy csak itt vagy szőrtelen?
(Ezekre xsak azért van szükségünk, hogy joban segíteni tudjunk.... nem vagyok orvos, de valami hormonzavarra gondolok.... pajzsmirigyeddel nincs gond? családodban van még ilyen???
19/21 anonim válasza:
haggyátok már, nem hiszem el. mért kell piszkálni? normálisan feltett egy kérdést..-.-
nekem már 10 évesen az volt, szóval ez nagyon nem normális. ORVOS!
20/21 anonim válasza:
Mit megadnék azér h ne legyen szőrös! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!