Csajok, nők! Tiszta ideg vagyok. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Pár napja van az hogy a hüvelybemeneti nyilásnál fáj,ég és viszket.Azt hittem hogy attól van hogy nem voltam elég "nedves" az aktusnál.De ma feltűnt,hogy vérzik is egy kicsit,de csak wc után :S
Állandó partnerem van,és nem használunk gumit se.
Légyszi csak normális válaszokat,igy is magam alatt vagyok.
23/L
2011. jún. 29. 15:28
1/9 anonim válasza:
Nem kell összeomlani, látogass meg egy nőgyógyászt. Lehet, hogy semmi komoly, de lehet, hogy valami, amit kezelni kell.
2/9 anonim válasza:
Nőgyógyász a megoldás...Elképzelhető,hogy gombád van,de ezt ő megmondja.
3/9 Laura000 válasza:
Nekem is volt gombám de egy kettő nap múlva elmúlott. Menj el nőgyógyászhoz. :) és kitartás :)
4/9 anonim válasza:
Ha már vérzik is, még ha csak kicsit is,azzal már bizony irány a nődoki.
5/9 A kérdező kommentje:
Holnap megyek mindenképp ha kapok időpontot,de mi a fene lehet ez?Mitől?
2011. jún. 29. 20:45
6/9 anonim válasza:
ha nem kapsz időpontot, akkor is menj, ezzel már mehetsz soron kívül is, igaz úgy biztos többet kell várnod!
7/9 A kérdező kommentje:
Remek,épp szabin van..És ebben a "faluban" csak 1 van.Ja és am külföldön vagyok.Tehát megvagyok "lőve" mert nem ismerek itt senkit :S
2011. jún. 30. 10:58
8/9 anonim válasza:
Mehetsz másik faluba, környező nagyvárosba is dokihoz!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Vettem ilyen hüvelykúpot,hátha segit valamit.De iszonyatosan viszketek tőle.Ez normális??
2011. jún. 30. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!