Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan szedtem már megint...

Honnan szedtem már megint össze ezt a fertőzést, és mit tegyek vele?

Figyelt kérdés

Több kérdésem is lenne.

Az első:

(Nem lesz gusztusos, gondoltam azért előre szólok.)

Már kis korom óta tudom,hogy a csikló körül ilyen fehéres, pattanás szerű kiemelkedések vannak, amikből (kevés), fehér anyag jön ki olykor-olykor, ilyen alig kenhető.

14 évesen elkezdtem félni,hogy mi van,ha ez egy nagy betegség, és elkezdtem utána nézni.

Ezen az oldalon, a férfiak egészségénél valami zsírfoltokról olvastam,néztem hozzá képeket, és a férfiak péniszén olyan foltok voltak,mint amiket említettem.Viszont nők körében nem találtam ilyen kérdést/cikket.Akkor ez most nálam normális?

Másik pedig:

Kb. fél éve élek szexuális életet(keveset, mert 1-2 hetente csak 1x tudjuk megoldani), óvszerrel és pharmatex hüvelykúppal védekezünk.

Utoljára szombaton szeretkeztünk, és már szerdán láttam egy furcsa dolgot: az egyik ilyen fehér pötty(amit fentebb leírtam), nagy volt,fel volt dagadva, és nyomásra eléggé fájt is.Nyomás közben kipukkant és kevés genny jött ki belőle.

Ma, csütörtökön pedig...

a bugyimban találtam, ilyen takony (bocsánat a kifejezésért,más nem illik rá) állagú átlátszó anyagot,tudom,hogy az a folyásom.De miért ilyen az állaga?Nincs szaga,csak hideg nyúlós valami...

Mit tegyek ezekkel,hogy minél hamarabb elmúljanak?Honnan szedhettem össze a fertőzéseket?Kérdeztem a páromat,elvileg nincs seb-afta-herpesz a száján...

Bocsánat,hogy hosszúra és elkeserítően gusztustalanra sikerült...:(

A válaszokat előre is köszönöm....

15/L

2009. márc. 26. 19:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ezeket a fehér pattanás szerű valamiket megírhatnád majd, hogy mit mondott a doki, hogy mi ez. Remélem mielőbb összeszeded a bátorságod és túlesel a dokin. Bízim benne, hogy semmi komoly!
2009. márc. 27. 08:50
 12/12 anonim ***** válasza:

erre en is kivancsi vagyok, de talan lehet, h csak kidorzsolitek, es ettol egy kis gyulladas alakul ki azokban a "gumokban".

nekem is elofordult mar,h szeretkezes utan fajt ott, de nekem meg eszembe sem jutott, h megnezzem, mert tudtam, h "szuros" volt a parom, vagy epp, h regen tette mar rendbe, es az irritaciot okozott

2009. márc. 28. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!