Ildikó Borsos kérdése:
Ha valakit hátulrol dugtak meg, de gumi néélkül vagyyis nem volt védekezés. Szerintetek az terhes marad?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 23:52
11/16 anonim válasza:
Mivel a két luk közel van egymáshoz, így nem zárható ki, hogy némi sperma átkerül a hüvelybe.
A "terhes maradhat" kifejezés némiképp félreérthető, úgy tűnik kevesen ismerik Hofit.
12/16 anonim válasza:
B*sszátok ki nem tudom hány évesek vagytok, hogy nem tudjátok, hogy teherbe esni csak akkor lehet, ha a hüvelybe megy a spermium. Ilyet nem tudnak, de azért már b*sznak. Én elsüllyednék szégyenemben ha ilyet kiírnék. Szerintem még inkább tanulj mint hogy a seggedbe gusztustalankodjanak.
13/16 anonim válasza:
Kedves utolsó sok alul iskolázott is szert seggbe puskázni. És a szex sajnos nincsen szexjogsihoz kötve. De még szexjogsi sincs.
14/16 anonim válasza:
Mindjárt gondoltam, akkor is undorítóak, hogy csinálja de semmit NEM TUD. Egyébként ha mindig seggbe k*ratod magad egy idő után vagy végbélrákot okoz vagy aranyeret. Sok sikert hozzá.!!!!!!
15/16 anonim válasza:
Hát tarthatnék alapos felvilágosítást. De a kérdező szintjén, ezt nem tudom meg tenni sajnos. Ez az én hibám.
"végbélrákot okoz vagy aranyeret" - a végbél rákhoz nincs sok köze, sőt kevés. Aranyér az már sanszosabb.
Ha nincs előjáték akkor súlyos széklettartási problémákat okozhat. No nem egyik napról a másikra. Sokkal előbb és visszafordítható állapotában már megjelenik az állandóan enyhén bélsaras alsó nemű, mint egyértelmű vakart aranyérnek vagy záróizmok sérülésnek renyhülésnek jele.
16/16 anonim válasza:
Nah akkor aranyeres leszel kész téma lezárva ő gondja hagyjuk őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!