Nekem pco m van, agyalapi mirigy daganatom és magas a tsh m is ami örökletes, a gyógyszer amit szedek pajzsmirigyre kihathat a hormonjaimra?
gyógyíthatatlan betegségek, életem végéig kell szednem a gyógyszert, apukámnak és tesómnak is, tehát ez genetikai, de ha szedem akkor kevésbé vizesedem, amúgy vékony vagyok, de mióta a bogyót szedem mintha nőiesebb lettem volna, sőt máshová hízok mint eddig, tényleg lehetséges h a bogyótol van? mert mondják h a hormonzavar miatt is lehetett és a lelki problémák miatt fejletlen fiús a testem, pedig egyik rokonomra sem volt ez a jellemző.
nem szültem még, viszont szexuális életet élek, ésm ostanában kiegyensúlyozottabb vagyok, kerekebb a mellem, tömörebb, feszesebb
ja és jobb az étvágyam is, gondolom az életmódtól is függ részben, meg vannak olyan pontok a testen (akkupunktúrás) ami a talpon, fülön, hátgerincnél mellkasnál is megtalálhatóak, azokat masszírozva növeljük a vérkeringést és tartós kúra után kis idő alatt látható változást érünk el, pár ismétléssel akár tartósan is
van aki hallott erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!