Kérdésem a kövi lenne akit kezeltek már pco szindrómávaL az ajánlana nekem egy jó és nem drága orvost a 18 kerületbe?
Figyelt kérdés
Nem azért szeretnék kezelést mert babát szeretnék, hanem csak a tüneteit szeretném kezelni !2011. jún. 28. 16:55
1/2 anonim válasza:
18.kerületbe sajnos nem tudok..
De a Moszkva tértől nem messze,dr Béres Lászlót(www.maternity.hu) nagyon tudom ajánlani.
Alaposan kivizsgál,a századik kérdésre is türelmesen,érthetősen megvizsgál,én 10 éve hozzá járok,két gyerkőcöt is szültem nála,volt jópár problémám,szóval abszolút "tapasztalt szemmel" javaslom.
Biztosan tud segíteni!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jún. 29. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!