Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség vagy csak fronthatás?

Terhesség vagy csak fronthatás?

Figyelt kérdés
Június 11.-én volt a mesim utolsó napja, 16.-án voltam együtt a barátommal, de időben kivette, vigyáztunk, 2 évig sosem volt semmi baj belőle... Tegnap este nagyon szédültem, ma pedig fáj a fejem. 11 nap után lehetnek már tünetek ha esetleg terhes lennék, vagy csak beképzelem és a fura időjárás miatt vagyok ilyen? Nem érzékeny a mellem és nem is kívánok semmit, csak ez a szédülés+fejfájás.... elviselhetetlen!! :(
2011. jún. 27. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:

ha kimarad a menzeszed tesztelj, te liba és legközelebb védekezzetek

és nem, nem vagy terhes, terhes akkor leszel, ha beágyazódik a megtermékenyített petesejt, ha 16-án ez megtörtént, még akkor sem ágyazódott be...

2011. jún. 27. 13:56
 2/2 anonim ***** válasza:

A szűzhártya, a menstruáció, a megszakítás, a naptár-módszer és a horoszkóp NEM VÉDEKEZÉS.

Értem én, hogy két évig nem lett belőle baba, de ez csak a gyermekáldás halogatása, így előbb-utóbb összejön majd. ha csak nincs valamelyiktekkel komolyabb gond.

A teszt két hét elteltével mutat eredményt.

2011. jún. 27. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!