Ha felfázásra elkezdek orvosságot szedni az befolyásolja a fogamzásgátló tabletta hatását?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 12:52
1/8 anonim válasza:
antibiotikumok általában befolyásolják, kérdezz rá a dokinál
2/8 A kérdező kommentje:
és ha nem antibiotikum?
2011. jún. 27. 13:11
3/8 anonim válasza:
Gyógyszerészt is megkérdezheted a patikában, csak ha véletlenül asszisztens lenne ott akinek ugye nincs diplomája, mondd hogy a gyógyszerésszel szeretnél beszélni.
4/8 anonim válasza:
Én már hívtam fel patikát többször hasonló kérdéssel, szóval csak bátran, ez a dolguk !
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! Anyukám gyógyszerész megkérdeztem tőle... :)
2011. jún. 27. 17:36
6/8 anonim válasza:
Antibiotikumok "összeakadhatnak" vele (fog. hatása csökkenhet). Amíg szeded, illetve az antibiotikum terápia befejezése után 1 hétig gumival is érdemes védekezni, de a fog. szedését nem kell felfüggeszteni.
7/8 anonim válasza:
"Anyukám gyógyszerész megkérdeztem tőle..."
komolyan nem értem, ha van a családban hozzáértő, akkor miért kérdezgetsz ismeretlen, névtelen, többségében hozzá nem értő embereket a GYK-n
8/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdezgetek h szórakozhassak a válaszokon xDD
2011. júl. 10. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!